Raamatupidamisteenus

Mistahes suurusega ettevõtte ning selle juhi üks olulisemaid kohustusi seaduse silmis on vastutus oma ettevõtte raamatupidamise eest. Seda mantrat ma kordan igal koolitusel ja isegi kui see teadmine ei tule üllatusena, on selle elluviimine paljudele üks peavalu. Seda eriti väikeettevõtte seisukohast. On ju vaja tegeleda saja muu murega ja raamatupidamine tuleb sageli meelde viimase asjana.

Selleks, et finantsasjad kohe korrektselt paika saada, olen alati soovitanud mõelda ettevõtte loomisel ka raamatupidamise korraldamisele – kas siis leida ettevõte, kes nimetatud teenust pakub või proovida ise hakkama saada.

Valdavalt on ettevõtjal siiski mugavam teenust sisse osta ja keskenduda ise põhitegevusele.

Kuna olen aastaid õpetanud ja koolitanud ettevõtjaid raamatupidamise algtõdede osas, siis praktika on näidanud, et vajadus teenuse järele on pidev ja vahel ka keerukas – kust leida usaldusväärne partner, mis see maksab, kuidas koostöö välja näeb?

Siinkohal saangi pakkuda oma abi:

 • aitan igapäevase raamatupidamise hoida kontrolli all;
 • aitan müügi-ja ostuarvete korrektse sisestamisega;
 • hoian korras põhivara arvestuse;
 • aitan palgaarvestusega;
 • koostan maksudeklaratsioone;
 • koostan raamatupidamise aastaaruannet;
 • nõustan ja annan soovitusi kuidas oma finantsasjad korras hoida.

Kui Sinu ettevõte on alles algusjärgus või oled mõnda aega tegutsenud, kuid raamatupidamise korraldus lonkab, siis küsi abi. Pakun Sulle korrastatud raamatupidamise, maksuaruandluse, alati värske seisu oma ettevõtte finantsseisundist jaselle teemaga seotud igakülgset nõu ning abi.

VALIKUS ON JÄRGMISED RAAMATUPIDAMISE PAKETID:

A Mikroettevõtte pakett:

 • töötajaid on kuni 1
 • kuni 25 algdokumenti (ostu-müügiarved) kuus
 • palgaarvestus 
 • maksude- ja käibedeklaratsioon
 • põhivara arvestus
 • nõustamine ja konsultatsioonid vastavalt kokkuleppele

Hind: 50 eurot kuus koos käibemaksuga

B Väikeettevõtte pakett:

 • töötajaid on kuni 3
 • kuni 50 algdokumenti (ostu-müügiarved) kuus
 • palgaarvestus 
 • maksude- ja käibedeklaratsioon
 • põhivara arvestus
 • nõustamine ja konsultatsioonid vastavalt kokkuleppele

Hind: 85 eurot kuus koos käibemaksuga

Aastaaruande koostamine on eraldi tasu eest – alates 120 eurot.

Kasutan SimplBooks raamatupidamistarkvara, mis sisaldab ka e-arvete saatmist.

Alati olen valmis lähenema ka vastavalt Sinu ettevõtte vajadustele: aitan suuremate investeeringute tasuvusarvuste läbiviimisel, finantsseisundi analüüsimisel, hinna- ja tasuvuspunkti arvutuste tegemisel.

Võta ühendust ja arutame plaani koos läbi!

Tel. 5015604, e-post kristo.krumm@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:
0