Kaitsesin järjekordset magistrikraadi.
Küll on minu käest küsitud, miks Sulle vaja kahte bakat, kahte magistrit ja siis on Sul veel pooleliolev doktoriõpe. Kas kollektsioneerid diplomeid?

Inimene õpib kogu elu, mina olen elukestva õppe elav näide. Kuid pigem ütlen niimoodi, et kunagi elus ei tea, mis valdkond hakkab huvitama ning kuhu suuna elu viib. Minu jaoks on haridus vajalik eeldus karjääriks akadeemilises vallas, kuid enamgi veel olen ma uudishimulik. 

Iga kord kui midagi teada saan, mõistan, kui palju ma veel ei tea. Ja see kannustab edasi uurima. Minu haridustee on liikunud üles-alla, alguses tehniline füüsika – täisteooria, seejärel majandusõpingud – väga praktiline ja toob mulle leiva lauale, nüüd politoloogia – taaskord maailma mõtestamine läbi filosoofilise prisma. 

Ütleme siis nii, et ühel hetkel tundsin, et mind huvitavad ühiskonna kõige olulisemate ehituskivide konstruktsioon ja kuidas inimkonna süstemaatiline ülesehitus on järk-järgult arenenud. See on minu jaoks viimased aastad olnud äärmiselt huvitav ja väljakutseid pakkuv uurimisvaldkond. 

Aga edasi nüüd PhD poole!

PS! Kuna paljud on avaldanud soovi minu magistritööd lugeda, siis palun, siin ta on:

Magistritöö-Kristo-Krumm