Finantsarvutused äriplaani koostamisel (allalaetav tabel)

Pea kõik äriplaanide koostajad on suuremal või väiksemal määral hädas eelkõige finantsarvutustega. Kust tulevad numbrid, millised on nõutavad tabelid, kuidas neid koostada? Need on põhiküsimused ja tihti juhtub, et äriplaani kirjutamine toppab just siin.

Selleks, et pisutki leevendada kõikide kirjutajate vaeva, olen valmis teinud ühe väikese näidise vajalikest abitabelitest, nende koostamisest ja ühtlasi linkinud valemite abil omavahel olulised numbrid.

Kes vähegi vajab just sellel kohal abi, siis usun, et antud tabel aitab kõige suuremast hädast välja. Ja kui vaja, olen lahkesti valmis nõu lisaks andma.

Download (XLSX, 29KB)

Please follow and like us:
0
fb-share-icon0
fb-share-icon20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *